Palvelut

Kuljetuspalvelut

tierakenne1

Alla listattuna kalustoamme:

Tierakenne Oy on erikoistunut isoihin kuorma-autokuljetuksiin jo vuodesta 2011 lähtien. Tarjoamme kuljetuspalveluitamme niin maanteille, kuin suljetuille alueille. Olemme laajentaneet kuljetuspalveluitamme maltillisesti yrityksen voimavarojen ehdoilla. Tällä hetkellä toteutamme kuljetuspalveluita yli 70 yksikön voimin. Haluamme pitää tiukasti kiinni korkeista laatukriteereistämme, eikä kasvutahti saa haitata palvelumme laatua. Liiketoiminnan kestävästä kasvusta sekä laadusta yrityksellä on osoituksena AA+ luottoluokitus. Meiltä voit pyytää tarjouksen myös kuljetusten kuormauksista ja vastaanotoista.

Toimimme luotettavasti ja joustavasti ajan- ja asianmukaisella kalustolla projektista riippumatta. Takaamme myös aina kilpailukykyiset hinnat.

Tilaukset joko yksikkö- tai tuntiperusteisella laskutuksella

Tilaus voidaan tehdä joko yksikköhinnoilla tai tuntiperusteisella laskutuksella. Tarjoukset voidaan tehdä yksittäisestä toimenpiteestä aina avaimet käteen pakettiin saakka. Olemme erikoistuneet isoihin kuorma-autokuljetuksiin ja pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Varmistamme toimitusvarmuutemme laajalla yhteistyökumppaniverkostolla, millä takaamme sen, että Tierakenne Oy:n toimitusvarmuus pysyy kiitettävällä tasolla projektin laajuudesta riippumatta. Alihankkijoilta edellytämme kuulumisen tilaajavastuu.fi-palveluun, johon kuulumme myös itse. Huolehdimme myös siitä, että henkilöstömme ajoluvat ovat aina lain, sekä asiakkaamme vaatimusten mukaiset.

Asiakaspalvelumme on avoinna 24/7. Meihin voit ottaa yhteyttä aina. Pyrimme pitämään organisaatiomme joustavana, jolloin pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisemman nopeasti ja helposti. Muista katsoa myös materiaalitoimituksemme.

Maanrakennustyöt

Toteutamme kaikki maanrakennustyöt niin yksityisille kuin isommille yrityksillekin ammattitaidolla, varmistaen, että kaikki rakennusalan laatustandardit täyttyvät. Toimimme ajanmukaisella kalustolla ja ammattitaitosella henkilökunnalla.  Meiltä löytyy kalustoa kaikenkokoisiin urakoihin, joten toteutamme työmaat asianmukaisella kalustolla. Kaikki tarjoukset voidaan tehdä kokonaishinnoin, yksikköhinnoin tai tuntiperusteisesti. Käytämme urakoissa laadukkaita materiaaleja, sekä varmistamme sen, että työt tehdään laadukkaasti. Meidän kautta järjestyy myös työmaavalvonta. Alihankkijaverkostomme kuuluu tilaajavastuu.fi-ohjelmaan ja huolehdimme siitä, että he täyttävät laatukriteerimme. Meidän kautta myös louhinta palvelut.

Materiaalitoimitukset

Toimitamme kaikki maanrakennusmateriaalit asiakkaidemme tarpeisiin kustannustehokkaasti ja varmasti kilpailukykyiseen hintaan:

  • Kiviainekset (Murskeet/Hiekat)
  • Multa, kasvualusta
  • Kuorikatteet
  • Betonimurskeet
 

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistamme sen, että pystymme toimittamaan isoimmatkin kiviaineistoimitukset ammattitaidolla sekä aikataulussa.

Materiaalit on sertifikoituja ja kaikki toimitukset voidaan sopia joustavasti. Mikäli haluamaasi materiaalia ei löydy listasta, muista kysyä valikoimastamme tarjousta pyytäessäsi.

Rakennusalan konsultointi

Vaikka Tierakenne Oy:n päätoimiala on kuljetus ja maanrakennuspalvelut, toteutamme myös konsulttipalveluita liittyen työmaihin.

  • työmaiden valvonta/”vetäminen” alusta loppuun (Työmaapäällikkö)
  • Urakkalaskenta
  • Budjetointi
  • Maanrakennusalan konsultointi/opastus/neuvonta (yksityisille)
 

Meillä on toimimisesta rakennustyömailla ja -urakoilla yli 20 vuoden kokemus, joten voit olla varma, että saat asiantuntevaa sekä laadukasta palvelua. Pitkä kokemus alalta yhdistettynä rakennusalan viime hetken tietoihin luovat vankkumattoman tieto-taitopohjan konsultoinnille sekä työnjohtamiselle.

Laajat yhteistyökumppaniverkostomme takaavat sen, että pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut tilaajalle.